chapulines
Το συγκεκριμένο έντομο αποτελεί εξαιρετικό μεζέ στο Μεξικό, όσο αηδιαστικό και αν σας ακούγεται αυτό.
Ουσιαστικά, πρόκειται για μικροσκοπικές ακρίδες, ίσως και γρύλλους, μάλλον κάτι ενδιάμεσο!
Οι Μεξικάνοι τα συγκεντρωνουν σε μεγάλες ποσότητες, τα αποξηραίνουν και τα απολαμβάνουν όπως εμείς τους ξηρούς καρπούς!
Εσείς θα το τολμούσατε?
Για όσους… ενδιαφέρεστε, ορίστε παρακάτω ένα βίντεο με έναν τρόπο μαγειρέματος!!!
1 Comment
Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.
Γιατί όχι; Αυτά που τρώμε εμείς είναι καλύτερα;